Zajímavá naučná kniha pro děti: Zero waste

Inspirujte své děti a ukažte jim, jak žít s nulovým odpadem. V knize "Zero waste pro děti" na ně čeká 32 výzev, díky kterým zjistí, že omezit vytváření dalších odpadků může být nejen snadné, ale dokonce i zábavné!

Příliš mnoho plastu, obalů a odpadů…, příliš mnoho plýtvání… Chcete pomoci naší planetě, ale nevíte, jak na to? Řešení je jednoduché - minimalizujte zbytečné odpady a naučte to také své děti!

Díky knize "Zero waste pro děti" se mohou stát superekologickým hrdinou nebo hrdinkou! S pomocí této knížky se totiž naučí: recyklovat staré oblečení, namíchat si vlastní ekologickou kosmetiku, připravit si úsporná jídla i nápoje a vyrobit si praktické pomocníky z odpadových materiálů.

Autorkou je Karine Balzeau, která se věnuje činnosti v oblasti životního prostředí a ekologického odvětví. Po magisterském studiu přírodních věd získala doktorát v oboru přírodních věd a humanitních věd v Národním přírodovědném muzeu. Studium jí umožnilo naučit se, jak nejlépe šířit vědecké znalosti prostřednictvím všech druhů médií, včetně akcí, školení a samozřejmě vytváření vzdělávacích materiálů a knih! V roce 2010 založila vzdělávací a poradenskou agenturu v oblasti životního prostředí a ekologického odvětví. Knihu "Zero waste pro děti" vydala na podzim loňského roku.

Knihu Zero waste pro děti naleznete zde