Unikátní projekt hideandseek na Designbloku

Máte rádi město, ale čas od času toužíte být co nejdál od lidí? Jen tak se probudit uprostřed lesa, pozorovat podzimní přírodu a zahřát se v sauně...? To vše a navíc na kolečkách vám splní hideandseek.

Unikátní projekt hideandseek na Designbloku představí svou první architektonicky originální a ekologickou mobilní jednotku Aranka.

Aranka je sen splněný na několika metrech čtverečních. Sen o tom, jak být přírodě na dosah, nerušit ji a zárověň si užít pohodlí, na které jste zvyklí.

Filozofie projektu propojila hideandseek se skupinou Veolia, která se stala nejen partnerem letošní expozice na Designbloku, ale i partnerem pro vývoj dalších dvou mobilních jednotek.

Aranka se na Designbloku představí od 17. do 21. října. K návštěvě zve každého - nepotřebujete ani vstupenku na Designblok, umístěna je totiž na volném prostranství před Průmyslovým palácem v pražských Holešovicích.

Na setkání s Arankou se můžete těšit uprostřed lesa, který pro ni vyrostl přímo před Průmyslovým palácem. Pro expozici byly využity stromy z půjčovny vánočních stromků a po skončení přehlídky budou vráceny majiteli.

Kde expozici hideandseek najdete?

Více informací o Designbloku najdete na oficiálních stránkách akce.