S Raketou se děti zabaví, vzdělají i pobaví!

Zábavné čtení plné komiksů, her, úkolů, tvoření a mnoho dalšího naleznete v časopisu Raketa. Nově si můžete první tři vydání tohoto časopisu stáhnout zdarma!

Časopis Raketa je určen pro děti od pěti do deseti let. Vychází 4x ročně v tematicky zaměřených číslech. Je unikátní v tom, že neobsahuje žádné reklamy, jeho celý obsah je věnovaný dětem a má naprosto originální vizuální stránku. Děti poznají tradiční i nové originální výtvarníky, kteří pro ně připravují komiksy, příběhy nebo úkoly, budou cestovat, zkoušet zapojit svou fantazii, trénovat do školy, tvořit, poznají něco z ekologie, přírodovědy, zeměpisu, vědy nebo umění.

Každé číslo se soustředí na jedno téma – rodinu, vesmír, vodu, handicapy, botaniku nebo třeba cestování. A hlavně se snaží dělat radost. A radost se rozhodli udělat i nyní, kdy musí děti trávit skoro všechen čas doma…nově jsou tři vydání Rakety ke stažení zdarma!

“Tahle první tři vydání našeho časopisu jsou dlouho beznadějně vyprodaná. Řekli jsme si v redakci, že je dáme k dispozici všem, kdo musí sedět doma. Od téhle chvíle si je můžete stáhnout zdarma.” říká Joachim Dvořák, majitel nakladatelství Labyrint a vydavatel časopisu Raketa.

Jedno z těchto vydání je na téma Pod hladinou. Tvůrci Rakety se v tomto čísle ponoří do hlubin a nechájí vás malým okénkem batiskafu nahlédnout na to, co všechno se může skrývat pod hladinou. Najdete zde zábavné a hodně barevné komiksy, pohádku o mořském koníkovi nebo příběh mořského indiána. Dozvíte se také něco o zajímavých mořských tvorech nebo to, jak se vyvíjelo potápění. Chybět nebudou různé úkoly, jako najít cestu k ostrovu, najít perly a lasturu, vyřešit zašifrovaný vzkaz v lahvi nebo třeba v křížovce zjistit název největší mořské želvy. A jako v každém vydání, naleznete i v tomto - chutné a zdravé recepty, tip na výlet nebo inspiraci na zajímavé knihy.

Časopis vydává nakladatelství Labyrint ve spolupráci se spolkem "Raketa dětem" od roku 2014. O obsah se starají šéfredaktorky Johana Švejdíková a Radana Litošová spolu s týmem stálých autorů a výtvarníků: mj. Nikkarin, Milada Rezková, Lukáš a Mařenka Urbánkovi, Aneta Fr. Holasová, Jana Šrámková, Petra Josefína Stibitzová, Olga Starostová, Filip Raif a Bája Haagerová. Spolek “Raketa dětem” pořádá výstavy, výtvarné dílny a besedy, věnuje se charitě a podporuje děti z pěstounských rodin.

Časopisy ke stažení a další informace o Raketě naleznete na stránkách: raketa-casopis.cz

E-shop, kde lze koupit další vydání časopisu: labyrintshop.cz