Tipy na dárek, který potěší a pomůže

Inspirujte se v nadačním e-shopu! Pokud už máte zásobu krásných karaf na vodu, můžete dát přednost unikátním šperkům či hrníčkům a šálkům z českého porcelánu. Část výtěžku z prodeje putuje na dobrou věc a Veolia navíc přidá další podporu.

Velká krása na čaj či kávu od MA DÉCOR

Pro všechny milovníky čaje jsme si připravili opravdovou lahůdku. Krásný hrnek na čaj ve tvaru oblíbeného „plecháčku“ pro hřejivé chvíle pohody. Hrnek je vyroben z kvalitního českého porcelánu a dekorován autorským tiskem MA DÉCOR. Na výběr je ze zimního motivu s tučňáky a z motivu běžícího ptáčka.

Můžete jej zakoupit v nadačním e-shopu za 380 korun. Přispějete tak 76 Kč do veřejné sbírky projektu Vraťme vodu přírodě. Stejnou částku pošle do sbírky i nadační fond a celkem tak z vašeho nákupu poputuje do sbírky 152 Kč.

Dáváte přednost spíše křehkým hrníčkům s podšálky? I na vás jsme mysleli! V e-shopu najdete sadu designových šálků na espresso s podšálky pro vychutnávání oblíbené kávy. Šálky jsou vyrobeny z kvalitního českého porcelánu a dekorovány autorským tiskem MA DÉCOR – stébly trávy v tmavomodré a zelené barvě.

Sadu šálků s podšálky můžete zakloupit v eshopu za 790 Kč. Přispějete tak 190 Kč do veřejné sbírky k projektu Vraťme vodu přírodě. Stejnou částku pošle do sbírky i náš nadační fond. Celkem tak půjde z vašeho nákupu do sbírky 380 Kč.

Hostina pro ptáčky

Kdo by se rád nedíval z vyhřátého pokoje na zasněženou krajinu? Chcete to vylepšit? Dopřejte ptáčkům z okolí hostinu v dřevěném krmítku, budou se k vám rádi vracet! Krmítko lze pomocí drátu zavěsit na větev nebo postavit na parapet okna.

Krmítko najdete v e-shopu za cenu 600 Kč. Jeho zakoupením přispějete 190 Kč do veřejné sbírky projektu Vraťme vodu přírodě. Stejnou částku pošle do sbírky i náš nadační fond a výtěžek daruje na vykupování mokřadů v ČR, celkem tedy do sbírky půjde z vašeho nákupu 380 Kč.

Ptáček od Lucie Littera

Inspirací pro originální šperk od slovenské designérky Lucie Littera byla sýkorka, které často létávala na její balkon zobat semínka slunečnice. Nebyla to náhoda, Lucie se často inspiruje přírodou… Přívěšek vyrobený na 3D tiskárně je velmi lehký a je radost ho nosit zavěšený na voskovaném provázku či čemkoliv jiném. Lucie ho připravila ve světle růžové, fuchciové, kobaltově tyrkysové a černé barvě, takže bude skvěle doplňovat váš šatník, ať už dáváte přednost tlumeným či výrazným barvám.

Ptáček je vyrobený z PLA, což je odolný přírodní materiál obvykle vyráběný z kukuřičného škrobu nebo třtinového cukru. Přívěsek je velký 6 x 2,5 cm. Délku voskového provázku můžete nastavit dle potřeby.

Šperk od Lucie Littera můžete zakoupit v nadačním e-shopu za 395 Kč.

Zakoupením přispějete 115 Kč na projekt Vraťme vodu přírodě, který realizuje Nadační fond Veolia ve spolupráci s českou organizací Člověk v tísni. Stejnou částkou přispěje také nadační fond Veolia. Projekt Vraťme vodu přírodě podporuje vykupování cenných přírodních lokalit a obnovu mořadů v ČR.